Webdesign

Webdesign is feitelijk een verzamelnaam voor het ontwerpen en realiseren van een website of webshop. Een website is je uithangbord op het internet en biedt uitgebreidere mogelijkheden dan bijvoorbeeld traditioneel drukwerk. Het is bij uitstek de manier om jouw informatie op een snelle manier met de wereld te delen. Beausign kan je helpen jouw informatie op de juiste manier te verpakken en vorm te geven oftewel, wij vertalen jouw wensen naar een website op maat. Je kunt er voor kiezen om alleen je profiel op internet te zetten in de vorm van een enkele pagina die als “visitekaartje” fungeert maar wanneer je meer informatie hebt kun je ook voor een uitgebreide site kiezen die uit meerdere pagina’s bestaat en aangevuld wordt met bijvoorbeeld een contactformulier en een fotoboek. Online winkelen is niet meer weg te denken en het bouwen van een webshop behoort dus ook tot de mogelijkheden.

In ons Portfolio kun je diverse voorbeelden van websites zien die wij al hebben gebouwd.

Responsive website

De toegankelijkheid van een website is minstens zo belangrijk als het visuele aspect. Een website moet op verschillende devices kunnen worden bekeken. Naast je desktop zijn dat voornamelijk je mobiele telefoon, laptop en tablet. Het is van groot belang dat je website overal duidelijk leesbaar is. Het design moet dus responsive zijn.

CMS

Wil je een site waarin je zelf content kunt aanpassen zoals nieuws of foto’s aan een album toevoegen dan kies je voor een site met een CMS (Content management Systeem). Hierbij krijg je een eigen inlogcode waarmee je zelf kunt inloggen en bepaalde zaken kunt aanpassen en/of bijhouden.

 

Hosting en domeinregistratie

Bijkomende jaarlijkse kosten bij een website zijn domeinregistratie (vastleggen van naam) en de hosting van de site (het huren van ruimte voor een site op het web). De specificaties van het eventuele hostingpakket (domeinregistratie en hosting) zijn afhankelijk van de site, en zullen in overleg afgestemd worden. Lees meer.

Onderhoud

Naast het bouwen kunnen wij ook zorgen voor het onderhoud en indien gewenst, ook bijhouden van jouw website. Het is belangrijk om de site regelmatig te updaten. Ook is het van belang een website actueel te houden. Als er regelmatig nieuwe content op je website wordt geplaatst is dat interessanter om te bezoeken dan een site waar het hele jaar hetzelfde op staat.

Als je al een website hebt deze niet zelf wil bijhouden dan kan BeauSign dat uiteraard ook voor je doen. Neem hiervoor vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact op! We staan voor je klaar.