WEBDESIGN

Een website is uw uithangbord op het World Wide Web. Het is bij uitstek de manier om uw informatie op een snelle manier met de wereld te delen. BeauSign kan u helpen uw informatie op de juiste manier te verpakken en vorm te geven oftewel, BeauSign vertaald uw wensen naar een website op maat. U kunt er voor kiezen om alleen uw profiel op internet te zetten in de vorm van een enkele pagina die als “visitekaartje” fungeert maar wanneer uw meer informatie heeft kunt u ook voor een uitgebreide site kiezen die uit meerdere pagina’s bestaat en aangevuld wordt met bijvoorbeeld een contactformulier en een fotoboek. Online winkelen is anno 2016 niet meer weg te denken en het bouwen van een webshop behoort dus ook tot de mogelijkheden. In ons Portfolio kunt u diverse voorbeelden van websites zien die wij al hebben gebouwd. Wij leveren al een website vanaf € 250,- inclusief domeinregistratie en 1 jaar hosting.

 

RESPONSIVE DESIGN
Een website moet tegenwoordig op verschillende devices kunnen worden bekeken. Naast uw desktop kunt u denken aan een laptop, Tablet en mobiele telefoon. Het is van groot belang dat uw website overal duidelijk leesbaar is. Het design moet dus responsive zijn. Hierdoor past de site zich aan naar het apparaat waarop de site wordt bekeken.

CMS
Wilt u een site waarin u zelf regelmatig dingen wilt veranderen zoals nieuws toevoegen of foto’s aan een album toevoegen dan kiest u voor een site met een CMS (Content management Systeem). Hierbij krijgt u een eigen inlogcode waarmee u vervolgend zelf bepaalde zaken kunt aanpassen en/of bijhouden.

HOSTING-DOMEINREGISTRATIE
Waar u altijd rekening mee dient te houden bij een website is de domeinregistratie (vastleggen van uw naam) en de hosting van de site (het huren van ruimte voor een site op het web). De specificaties van het eventuele hostingpakket (domeinregistratie en hosting) zijn afhankelijk van uw site, en zullen samen met u vastgesteld worden. De kosten hiervoor betaalt u per jaar. U ontvangt hier dan jaarlijks een factuur voor.

ONDERHOUD
BeauSign kan een site voor u bouwen en indien gewenst ook onderhouden. Om uw site actueel te houden is het belangrijk dat u regelmatig onderhoud pleegt aan uw site. In de meeste gevallen is een site waar iedere week een nieuws item wordt toegevoegd immers interessanter om te bezoeken dan een site waar het hele jaar hetzelfde op staat. Als u al een website heeft en liever niet zelf het onderhoud aan uw site doet dan kan BeauSign dat uiteraard ook voor u doen. Neem hiervoor vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Bent u toe aan een nieuwe website of wilt u meer informatie dan bespreken wij graag vrijblijvend de mogelijkheden met u. Vul het contact formulier hiernaast in en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.