RECLAME & PROMOTIE

Bij het ontwerpen van promotionele items kunt u denken aan T-shirts of bijvoorbeeld bedrijfskleding met uw logo of roll-up banners compleet met standaard. Ook kunt u bij BeauSign terecht voor spandoeken (met en zonder frame), tuinborden van bijvoorbeeld Trespa of dibond, beplakt of bedrukt met uw tekst of logo. Ook leveren wij relatiegeschenken bedrukt met uw eigen logo of tekst. Bijna alle soorten relatiegeschenken zijn leverbaar u kunt dan denken aan bijvoorbeeld; pennen, aanstekers, bekers, keycords zakdoeken, etc. ook hier geldt dat BeauSign de totale productie van ontwerp tot eindproduct kan regelen maar u heeft tevens de keuze om alleen een grafisch ontwerp / drukklaar bestand te laten maken waar u rechtstreeks mee naar uw eigen leverancier kunt gaan.


BELETTERING/BEPLAKKEN

Ook belettering en auto reclame is een geliefde vorm van reclame. BeauSign kan u ook van dienst zijn met belettering van uw winkelruit, het beplakken van uw bedrijfswagen of reclame op de gevel van uw bedrijfspand of winkelpui.

PROMOWAGEN

Naast de traditionele spandoeken en banners bieden wij ook de mogelijkheid tot adverteren langs de weg. Niet via een hoge mast langs de snelweg of op een kar in een weiland maar op een promowagen. Het grote voordeel is dat deze wagen mobiel is en daardoor op elke, door u gewenste plaats (mits toegestaan) kan staan. U laat uw reclameboodschap dus gericht maar toch aan een zeer ruim publiek zien.

De reclame wordt op een rotapanel in de promowagen gemonteerd en draait om de 25 seconden om. Hierdoor heeft de reclame nog een extra attentiewaarde. Zo heeft u voor nog geen 25 euro per dag een gigantisch bereik. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u mailen of bellen.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

wilt u weten wat BeauSign voor u kan betekenen op het gebied van reclame en promotie,  vul dan het contactformulier hiernaast in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden met u door te nemen.