BEDRIJFSKLEDING EN PROMOTIONELE ITEMS

Beausign kan levert ook bedrijfkleding. Bedrijfskleding kan indien gewenst worden bedrukt of geborduurd. Neem voor meer informatie over bedrukte bedrijfskleding contact met ons op.

Beausign levert diverse promotionele items zoals T-shirts of petjes, roll-up banners compleet met standaard, spandoeken (met en zonder frame), tuinborden van bijvoorbeeld Trespa of dibond, beplakt of bedrukt met uw tekst of logo. Ook leveren wij relatiegeschenken bedrukt met jouw logo of tekst. Bijna alle soorten relatiegeschenken zijn leverbaar. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld; pennen, aanstekers, bekers, keycords zakdoeken, etc. ook hier geldt dat BeauSign de totale productie van ontwerp tot eindproduct kan verzorgen.

BELETTERING/BEPLAKKEN

Ook belettering en autoreclame is een geliefde vorm van reclame. BeauSign kan je ook van dienst zijn met belettering van jouw winkelruit, het beplakken van jouw bedrijfswagen of reclame op de gevel van je bedrijfspand of winkelpui.

PROMOWAGEN

Naast de traditionele spandoeken en banners bieden wij ook de mogelijkheid tot adverteren langs de weg. Niet via een hoge mast langs de snelweg of op een kar in een weiland maar op een promowagen. Het grote voordeel is dat deze wagen mobiel is en daardoor op elke gewenste plaats (mits toegestaan) kan staan.  Je laat jouw reclameboodschap dus gericht maar toch aan een zeer ruim publiek zien.

De reclame wordt op een rotapanel in de promowagen gemonteerd en draait om de 25 seconden om. Hierdoor heeft de reclame nog een extra attentiewaarde. Zo heb je voor nog geen 25 euro per dag een gigantisch bereik. Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je mailen of bellen.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

Wil je weten wat BeauSign voor jou kan betekenen op het gebied van reclame en promotie? Vul dan het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op om de mogelijkheden door te nemen.